Hoorapparaten

Amplifon is wereldleider op het gebied van hooroplossingen. Dit wereldwijde succes danken zij aan hun beschikbaarheid voor klanten. Amplifon is steeds in uw buurt. Alleen al in België zijn ze vertegenwoordigd in 150 eigen centra en partner opticiens, waaronder ook Optiek Bonne. Hun hoogaangeschreven audioloog werkt er nauw samen met enerzijds Optiek Bonne en anderzijds de medische sector, wat voor u enkel voordelen met zich meebrengt.

Foto3

Hoortoestellen

Bij Optiek Bonne vindt u de meest geavanceerde hoortoestellen.  Amplifon biedt u de A-merken van hoortoestellen, waardoor u steeds geholpen wordt met meest innoverende hooroplossingen. Hieronder vindt u een kort overzicht van de verschillende soorten hooroplossingen. Voor meer informatie, ga naar de officiële website. Hier vindt u werkelijk alle informatie over zowel de hoortoestellen als de hoorhulpmiddelen. 

Achter-het-oor

Dit type van hoortoestellen zitten achter het oor en zijn door middel van een buisje verbonden met een oorstukje. Hierdoor kan elke vorm van gehoorverlies worden opgelost. De mogelijke versterking wordt steeds groter, het formaat steeds kleiner. Deze gehooroplossing blijft dé referentie, dankzij het grote aanbod van modellen en het grote gebruiksgemak dat met dit hoorapparaat gepaard gaan.

‘RIE’-toestellen, kleine achter-het-oor ; luidspreker in het oor

Bij RIE-toestellen (Receiver In the Ear) wordt de luidspreker rechtstreeks in de gehoorgang geplaatst. Terwijl de microfoon en de versterker in een klein oorstukje zitten dat discreet achter het oor wordt geplaatst. Deze toestellen bieden discretie en flexibiliteit en zijn de meest gekozen oplossing geworden

Re Sound Lex

Uw gehoor is één met onze aanpak

Elke klant is anders, elk gehoor is anders, elke aanpak is anders. Bij Optiek Bonne nemen we graag de tijd om eerst naar uw verhaal te luisteren. Vervolgens de nodige hoortesten te doen, die u volledig gratis en vrijblijvend kan laten afnemen. Daarna gaan we over tot een complete advisering voor de verbetering van uw gehoor, aangepast aan uw wensen en budget. U krijgt de keuze uit een assortiment van de beste en ’s werelds hoogst aangeschreven merken van hoortoestellen. 

Uw Amplifon audioloog zal uw vragen, zowel tijdens als na het proces, ten alle tijden beantwoorden. Met al de nodige kennis en expertise zal u niets tekort komen. Amplifon heeft het hart om met u een levenslange relatie op te bouwen. U bent geen patiënt, maar een persoon. We streven ernaar om voor U en uw gehoor een wereld van verschil maken. 

Onze service, uw oplossing

Het verbeteren van uw levenskwaliteit is de belangrijkste doelstelling van Amplifon. Uw geluk is onze prioriteit. Dit willen we bereiken door u een mix van vijf bijzonder nuttige diensten aan te bieden:

- Gratis hoortest *

- Professioneel en gratis advies

- Vrije keuze uit de grootste merken

- Een vrijblijvende proefperiode ** en een gratis starterkit

- Een volledige nazorgdienst, vijf jaar lang ***


* Zonder medisch doel

** op doktersvoorschrift 

*** Twee jaar op mutualiteitstoestellen.


Foto2

Gehoorverlies

Gehoorverlies  treedt op in verschillende vormen en gradaties, waarvan de oorzaak vaak niet vanaf dag één te bepalen is. Al is gehoorverlies vaak gewoon een gevolg van het ouder worden. Gehoorverlies sluipt vaak, zonder dat u het zelf beseft, langzaam maar zeker uw leven in. In België hebben meer dan 1,4 miljoen mensen te kampen met een bepaalde mate van gehoorverlies. 

Voor vrijwel al deze vormen van gehoorverlies bestaat er een oplossing. Een oplossing die we u bij Optiek Bonne met het volste vertrouwen kunnen en met veel plezier willen bieden. De relatie tussen uw oren en Amplifon begint steeds bij een uitgebreide evaluatie van uw gehoor. Waarna we u met échte persoonlijke begeleiding en het beste advies bijstaan voor de verbetering van uw gehoor. Lees de getuigenis van Louis Mulquet op de website van Amplifon en ervaar hoe Amplifon zijn gehoorverlies een halt heeft toegeroepen.

Re Sound Enzo

In-het-oor

Deze hoortoestellen worden in de gehoorgang geplaatst. Diep of ondiep, u beslist over wat u zelf het aangenaamst vindt. De behuizing wordt helemaal op maat gemaakt en is vaak volledig onzichtbaar.

Om dit type hoortoestel correct in te brengen is enige behendigheid vereist. Mensen staan vaak versteld wanneer ze ontdekken dat u een hoortoestel draagt. 

Evikoon 377A7646C63642A8934Dd36F79B315Ef

Intra geconnecteerd en intra semi-open

Intra hoortoestellen zijn de nieuwkomers onder de hooroplossingen. Ze worden in de gehoorgang geplaatst, terwijl de microfoon op de oppervlakte van de oorschelp ligt. De vorm en positie van het toestel in uw oor zorgt ervoor dat er nog steeds een aangename verluchting van de gehoorgang mogelijk is. 

Dit type hoortoestel biedt dus wederom een enorm groot comfort en is compatibel met allerlei andere zaken zoals bediening met een app bijvoorbeeld. Het hoortoestel kan draadloos verbonden worden met onder meer een smartphone of tv-zender.

Onze garantie? Uw tevredenheid. 

Maak vandaag nog een afspraak bij Optiek Bonne.