Brilglazen

Er bestaan tal van brillenglazen. Op onze site geven we alvast een klein overzicht van enkele mogelijkheden.

Multifocale glazen

Multifocale glazen, ook gekend als progressieve glazen, bieden tal van mogelijkheden voor wie problemen heeft om een boek of computerscherm te lezen en wie tevens voor ver (televisie & autorijden) minder goed kan zien.  Bij optiek Bonne kan u terecht voor zowel de basis multifocale glazen als de maatwerk multifocale glazen die geoptimaliseerd zijn voor ogen, montuur, gezichtsvorm en dagelijkse bezigheden om zo tot een optimaal resultaat te komen.

Ook jongere mensen kunnen last hebben van vermoeide ogen op het einde van de dag. Glazen die rust bieden (zoals de ZEISS Digital Lenses) kunnen een enorm verschil maken. Deze brillenglazen zijn speciaal ontworpen om aan de zichtbehoeften van dertigers en veertigers te voldoen. Voor mensen die voor het eerst ongemak ervaren bij het zien op korte afstand, onafhankelijk van het feit of ze voorheen al een bril met unifocale glazen droegen of niet.

Schermafbeelding 2017 03 07 Om 11 36 03

Zonneglazen en verkleurende glazen

Het hele jaar door kan u bij ons terecht voor zonneglazen en verkleurende glazen. Verkleurende PhotoFusion® glazen hebben tal van voordelen. Het typerende van meekleurende brillenglazen is dat ze, naarmate de blootstelling aan uv-straling toeneemt, steeds donkerder worden. Bij afname van de straling weer worden ze weer helder. Meekleurende brillenglazen passen zich aan aanveranderende lichtomstandigheden en bieden hierdoor in vrijwel iedere situatie optimale bescherming tegen schittering.

Zonneglazen beschermen de ogen niet alleen tegen UV-straling, maar ook tegen schittering. Die schittering kan tot diverse klachten leiden zoals hoofdpijn.  

Dankzij het kleurverbeterende effect van Skylet® verminderen de Polarised Skylet®-filterglazen niet alleen de schittering (wat tot meer veiligheid leidt), maar zorgen ze ook voor een uitstekende kleurweergave.

Bovendien kan u tegenwoordig kiezen uit een ruim aanbod kleuren en tinten. Zelf de populaire spiegelglazen kunnen tegenwoordig op correctie besteld worden.

We kunnen u het hele jaar door interessante promoties aanbieden op onze zonneglazen. Vraag er zeker naar in de winkel.

Al deze glazen worden uiterst precies en optimaal geplaatst via onze Zeiss video infral centratieapparaat dat garant staat voor een uiterst accurate centratie van de glazen. Het bepalen van individuele metingen met een i.Terminal is 84% nauwkeuriger dan een handmatig proces.

ZEISS Digital brillenglazen

ZEISS Digital brillenglazen 

Uw oogzorgoplossing voor mobiele apparaten.

Met ZEISS Digital Lenses biedt ZEISS een nieuwe productcategorie aan. Deze brillenglazen zijn speciaal ontworpen om aan de zichtbehoeften van dertigers en veertigers tegemoet te komen, die voor het eerst ongemak ervaren bij het zien op korte afstand, onafhankelijk van het feit of zij voorheen al een bril met unifocale glazen droegen of niet.

Zeiss AdaptiveSun verkleurende zonneglazen

 Z

Zonneglazen die ontworpen zijn om hun kleurintensiteit automatisch aan te passen aan de mate van UV-licht

AdaptiveSun

DriveSafe glazen

Kom nu langs in onze optiekzaak voor alle informatie en professionele ondersteuning.

Voor wie de hele dag in de wagen zit kunnen de verschillende lichtomstandigheden storend werken en soms plotseling tot verblinding leiden. DriveSafe brillenglazen verminderen de klachten in de wagen op volgende wijze: 

 - Beter zicht bij weinig licht voor veiliger en comfortabeler rijden

De ZEISS Luminance DesignTM technology houdt rekening met de pupilgrootte bij weinig licht.

Slecht zicht bij beperkt licht zoals bij neerslag, in de schemering of ‘s nachts Minder verblinding door tegemoetkomend verkeer of straatverlichting in het donker.

De DuraVision® DriveSafe Coating van ZEISS vermindert waargenomen verblinding tot 64%

Moeite met herfocussen wanneer de ogen switchen tussen wegdek, dashboard en spiegels

 - Nauwkeurig zicht op het wegdek, dashboard en in achteruitkijk- en zijspiegels


Office glazen

Heb je geen zin om de hele dag een bril te dragen maar ondervind je wel problemen bij het werken op de computer en het bureelwerk? Dan kan een Officeglas de perfecte oplossing bieden. Ze bieden tal van voordelen t.o.v. een gewoon leesglas;

 - Scherp zicht dichtbij en op de middellange afstand met brede kijkzones

- Ontspannen en natuurlijk zicht op kantoor en voor bezigheden op korte en middellange afstand.

 - Comfortabele houding van hoofd en lichaam.

 - Aangepast aan het persoonlijke visuele bereik, van dichtbij tot op de middellange afstand.

20 11 00657

Hebt u verder nog specifieke vragen over een bepaald glas, aarzel dan niet en kom vrijblijvend langs in de winkel.

Optiek Bonne is gelegen te Destelbergen net naast Gent. We zijn ook makkelijk bereikbaar aangezien Destelbergen aan het knooppunt ligt van de E17 en E 40.