Serengeti zonnebrillen

Serengeti zonneglazen

Serengeti zonneglazen zijn de toppers onder de zonneglazen. Ze zijn fotochromatisch en passen zich aan aan de lichtsterke. Zo zal het glas in heldere omstandigheden met meer UV licht de stralen absorberen en donkerder worden.

In een donkerdere omgeving met minder UV licht zullen de Serengeti zonneglazen meer licht doorlaten, zodat u steeds de optimale licht hoeveelheid ervaart.

Door het spectral controle van de Serengiti glazen wordt de verblinding door de zon drastisch verminderd en het contrast versterkt. Het filtert ook 95% van het blauw licht dat voor vermoeide ogen kan zorgen. Het blauwe licht dat wel wordt doorgelaten is essentieel voor de waarheidsgetrouwe weergave van kleuren.

Bovendien zorgt de polarisatie ervoor dat u geen schittering meer heeft van het licht op de baan, op het water of op sneeuw.

Bij deze topglazen passen uiteraard hoogwaardige monturen.  Deze monturen bestaan uit titanium, roestvrij staal, acetaat en Nylon.


"De polarisatietechniek gecombineerd met de fotochromatische kwaliteit én de Spectral Control filter maken van de Serengeti zonnebrillen de beste beschermde ooit!"